Tri prijave

Mladi Riječanin ukrao hlače, ugurao ih u svoje i dao se u bijeg

Šarlota Brnčić

Foto R. Brmalj

Foto R. Brmalj



RIJEKA  Pod sumnjom u tri kaznena djela jučer je u Općinskom državnom odvjetništvu ispitan 18-godišnji Vedran Šnajder koji je potom doveden i u istražni centar Županijskog suda u Rijeci.


Kako neslužbeno saznajemo, sumnjiči se za krađu, pokušaj krađe te da je prijetio bivšoj nevjenčanoj supruzi. Općinsko državno odvjetništvo podnijelo je sucu istrage prijedlog za određivanjem istražnog zatvora, no taj prijedlog nije usvojen.


Mladić će se u daljnjem postupku braniti sa slobode, no izrečeno mu je nekoliko mjera opreza, između ostalog i zabrana komuniciranja te približavanja bivšoj partnerici. Do sada je neosuđivan. Prema neslužbenim izvorima, pokušaj krađe zbio se u kući na Viškovu iz koje, međutim, ništa nije otuđio. Nadalje, da se sumnjiči da je u jednoj od trgovina trgovačkog centra u Vukovarskoj ulici uzeo hlače.




To međutim nije prošlo nezamijećeno budnom zaštitarskom oku. Shvativši da očito ne namjerava platiti odjevni predmet, zaštitar ga je zaustavio, no mladić ga je odgurno i dao se u bijeg. Pritom da je uspio sa sobom odnijeti ukradene hlače, navode nam neslužbeni izvori, kao i da ih je ugurao u svoje vlastite hlače.