Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. studenoga 2019.
Manje oružja, manje tragedija

Mir i dobro: Proslavili Božić, pa policiji predali automatske puške, ručnu bombu i 739 metaka

Ilustracija / Foto Denis Lovrović
Ilustracija / Foto Denis Lovrović
Autor:
Objavljeno: 2. siječanj 2019. u 16:43 2019-01-02T16:43:57+01:00

Svi drugi građani koji još uvijek posjeduju nedozvoljeno oružje, streljivo, minsko-eksplozivna i druga zabranjena sredstva mogu se s povjerenjem obratiti i predati ih policiji

DELNICE U sklopu provedbe akcije „ Mir i dobro“ tijekom 28. prosinca od građana s područja nadležnosti Policijske postaje Delnice prikupljeno je više komada oružja, streljiva i minsko-eksplozivnih sredstava.

Građani su policiji dragovoljno predali dvije automatske puške s pripadajućim spremnicima, ručnu bombu M-75, 739 komada raznog puščanog i  pištoljskog  streljiva, 43 patrone za lovačko oružje i jedan protuavionski metak. 

Navedene predmete policija će zbrinuti na odgovarajući način, bez neželjenih posljedica za druge osobe. Policija zahvaljuje građanima koji su se pridružili ovoj akciji te dragovoljno i bez ikakvih sankcija policiji predali potencijalno opasne predmete.

Svi drugi građani koji još uvijek posjeduju nedozvoljeno oružje, streljivo, minsko-eksplozivna i druga zabranjena sredstva mogu se s povjerenjem obratiti i predati ih policiji.

Navedeno je omogućeno u sklopu akcije „Manje oružja, manje tragedija“ koja  se provodi od 2007. godine i koja nije vremenski ograničena. Pozivom na 192 ili najbližoj policijskoj postaji, po navedene predmete će doći policijski službenici i na siguran ih način preuzeti od građana.

Sve potrebne informacije mogu se dobiti i na besplatan broj telefona 0800 8892.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.