Ubojstvo nakon otmice

Mediji javljaju da je u El Salvadoru ubijena sestrična slavnog nogometaša; Luka Modrić: Ubijena žena nije mi rođakinja

Hina

Susanna Lily Modrić / Foto www.diez.hn

Susanna Lily Modrić / Foto www.diez.hn

Susana je oteta u ponedjeljak a njeno beživotno tijelo otkriveno je u srijedu u skrivenom kovčegu četiri kilometra od glavnog grada San Salvadora, pišu novine La Nacion



MADRID Hrvatski nogometni reprezentativac i član Real Madrida Luka Modrić (30) poručio je kako u El Salvadoru nije ubijena njegova sestrična kako su u četvrtak prenijeli mediji u toj latinoameričkoj zemlji.


»Vezano za informacije koje su se pojavile, želim razjasniti da poginula osoba u El Salvadoru nema nikakve obiteljske veze sa mnom«, napisao je Modrić na Twitteru u četvrtak navečer.


Susana Lily Modric de Aranava (40) oteta je i ubijena u El Salvadoru gdje je živjela posljednjih šest godina, prenijeli su mediji iz te zemlje navevši kako je riječ o sestrični hrvatskog nogometaša.




Susana je oteta u ponedjeljak a njeno beživotno tijelo otkriveno je u srijedu u skrivenom kovčegu četiri kilometra od glavnog grada San Salvadora, pišu novine La Nacion. Neki mediji prenose da je kovčeg bio u jednom vozilu.


Policija još uvijek nije iznijela informacije.


Susana Modric rođena je u Hrvatskoj, no odrasla je u Njemačkoj od kuda je otišla u Sjedinjene Države, navode novine La Opinion. Prije šest godina skrasila se u El Salvadoru gdje je stekla poljoprivredno zemljište. Ondje se udala za lokalnog čovjeka prezimena Aranava s kojim je dobila sina prije nego su se rastali. Prema pisanju La Naciona njen posao je zatvoren prije nekoliko mjeseci te je htjela napustiti zemlju.


Hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova još uvijek nije potvrdilo da li je ubijena imala hrvatsko državljanstvo.


Neki mediji nagađaju da je bila riječ o pljački. El Salvador je zemlja sa 6,4 milijuna stanovnika u srednjoj Americi gdje je »stopa kriminaliteta među najvišima u Latinskoj Americi«, upozorava hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova na svojoj internetskoj stranici.