Teška prometna nesreća na otoku Rabu

Maloljetni motociklist poginuo u Palitu

Šarlota Brnčić

Sedamnaestgodišnjak se na motociklu "gilera 125" riječke registracije kretao županijskom cestom prema Kamporu kada je kod kućnog broja 294/a izgubio kontrolu nad motociklom.  Pao je s njime na kolnik i glavom udario u rub nogostupa. Zajedno s motociklom na koncu je sletio u kanal dubine 1,5 metar 



RAB Teška prometna nesreća koja se desetak minuta iza ponoći dogodila u Palitu na otoku Rabu odnijela je još jedan mladi život. Poginuo je maloljetnik iz Kampora dok se na motociklu vraćao prema kući.


Kako nam je priopćeno iz Policijske uprave primorsko-goranske 17-godišnjak se na motociklu “gilera 125” riječke registracije kretao županijskom cestom prema Kamporu kada je iz nepoznatog razloga kod kućnog broja 294/a izgubio kontrolu nad motociklom.  


Pao je s njime na kolnik i glavom udario u rub nogostupa. Zajedno s motociklom na koncu je sletio u kanal dubine 1,5 metar. Potvrđeno nam je da je u trenutku nesreće nosio zaštitnu kacigu, ali ga nažalost niti to nije spasilo. Ozljede su se pokazale kobnim.