Šteta od osam tisuća kuna

Krala skupe parfeme, pa ih prodavala za pedesetak kuna

Ana Raić Knežević

Govoreći engleskim jezikom kod prodavačice se raspitivala za parfeme, a kad se prodavačica posvetila drugim kupcima ukrala ih je nekoliko.



ZAGREB Prijavu je zaradila 21-godišnjakinja koja je iz iste trgovine u tri navrata ukrala parfeme, te ih kasnije preprodavala na okretištu tramvaja u zagrebačkoj Dubravi. 


U trag joj je ušla inspektorica iz Dugog Sela koja je utvrdila kako je 21-godišnjakinja još u veljači ove godine došla u trgovinu “Bipe” u Ulici Josipa Zorića u Dugom Selu. Govoreći engleskim jezikom kod prodavačice se raspitivala za parfeme, a kad se prodavačica posvetila drugim kupcima ukrala ih je nekoliko. Isti “lopovski igrokaz” ponovila je i u travnju i u srpnju. Na meti su joj bili Bvlgarijevi, Guccijevi i parfemi Thierryja Muglera. 


Ukradne bočice prodavala je po cijeni od 50 kuna. Nije za sada potvrđeno koliko je zaradila, no “Bipu” je krađama oštetila za pozamašnih osam tisuća kuna. 


– Nakon kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičene je podnijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, priopćeno je jučer iz Policijske uprave zagrebačke.