Prometna nesreća

Kamionu pukla guma na autocesti, probio ogradu i prešao na drugu stranu, Dvoje ozlijeđenih

Hina

Ilustracija, Foto: D. ŠKOMRLJ

Ilustracija, Foto: D. ŠKOMRLJ

Teško ozlijeđeni 53-godišnji vozač osobnog automobila i 30-godišnja suvozačica prevezeni su u Opću bolnicu “Dr. Josip Benčević” u Slavonskom Brodu i zadržani na liječenju.

Dvije osobe teško su ozlijeđene u subotu na autocesti A3 kod Zadubravlja kada je srbijanskome teretnom vozilu puknula guma i ono je probilo zaštitnu ogradu i na suprotnom traku udarilo u automobil hrvatskih oznaka, priopćila je nakon očevida policija u nedjelju.Teško ozlijeđeni 53-godišnji vozač osobnog automobila i 30-godišnja suvozačica prevezeni su u Opću bolnicu “Dr. Josip Benčević” u Slavonskom Brodu i zadržani na liječenju.Kako je izvijestila slavonsko-brodska PU, nesreća se dogodila oko 17.15 sati  kada je 27-godišnji vozač (državljanin Srbije) teretnog automobila srbijanskih registracijskih oznaka vozio po južnom kolničkom trakom  A3 i u jednom trenutku je puknula prednja pneumatika na teretnom vozilu.

Došlo je do zanošenja vozila koje je zatim probilo zaštitnu ograde, prešlo na sjeverni trak te udarilo u osobni automobil hrvatskih oznaka, a zatim i u zaštitnu ogradu sa sjeverne strane A3.