Tragedija na radnom mjestu

Kamion “Čistoće” pregazio svog radnika

Hina

Nl arhiva

Nl arhiva

Kamion »Čistoće« u ponedjeljak ujutro je u zagrebačkom naselju Odranski Obrež pregazio svog radnika, smetlara, prilikom odvoza otpada



ZAGREB Kamion »Čistoće« u ponedjeljak ujutro je u zagrebačkom naselju Odranski Obrež pregazio svog radnika, smetlara, prilikom odvoza otpada.


Nesreća se dogodila oko 8,30 sati u Amerikanskoj ulici 41. Policija još provodi očevid, rečeno je u Policijskoj upravi zagrebačkoj.


Zagrebački holding i njihova podružnica »Čistoća« izrazili su duboko žaljenje i sućut obitelji tragično stradalog radnika u Odranskom Obrežu. U priopćenju su naveli da je do nesreće došlo prilikom jutrošnjeg odvoza otpada, a istražne radnje vezano za ovaj događaj još su u tijeku.




»Iako su sve nadležne službe odreagirale u najkraćem mogućem vremenskom roku, na žalost našem kolegi nije bilo pomoći. Zagrebački holding i podružnica Čistoća poštuju sve zakonske propise vezano za zaštitu na radu, ali je, na žalost, došlo do nesretnog događaja koji se nije mogao predvidjeti. Do utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okončanja istrage, radni zadaci nadležnih za vozni park podružnice Čistoća bit će dodijeljeni drugim zaposlenicima. Zaposlenici Zagrebačkog holdinga i podružnice Čistoća potreseni su ovim događajem te suosjećaju s obitelji stradalog. Radnicima koji su svjedočili nesreći bit će osigurana psihološka pomoć, a s obitelji preminulog smo u kontaktu te ćemo osigurati svu pomoć s naše strane«, ističe se u priopćenju Odnosa s javnošću Zagrebačkog holdinga.