Obračun na ulici

KRVOPROLIĆE U ZAPREŠIĆU Otac ispred kafića nožem izbo dečka svoje kćeri. Policija ga traži

P. N.

Foto Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto Sanjin Strukic/PIXSELL

Izbodeni mladić zatečen je ispred kafića Trinity na Trgu Ivana Pavla II te je kolima Hitne pomoći prevezen u KB Sveti Duh gdje su mu, srećom, utvrđene lakše tjelesne ozljede



Mirnu večer u Zaprešiću sinoć oko 21 sat prekinuo je obračun nožem u kojem je ozlijeđen 33-godišnji D.O., piše portal Jutarnjeg lista.


Izbodeni mladić zatečen je ispred kafića Trinity na Trgu Ivana Pavla II te je kolima Hitne pomoći prevezen u KB Sveti Duh gdje su mu, srećom, utvrđene lakše tjelesne ozljede.


Policija je odmah zasukala rukave te raspolaže identitetom muškarca koji je, pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, posegnuo za nožem i napao 33-godišnjaka.




No još uvijek se za napadačem intenzivno traga, a kako neslužbeno doznajemo, u pitanju su najvjerojatnije ljubavni jadi odnosno izbodeni 33-godišnjak je bio u vezi sa kćerkom napadača.


Gdje je pošlo po zlu u tom međusobnom odnosu i koji su točno motivi, pokazat će kriminalističko istraživanje koje je u tijeku. Gdje je napadač prenoćio, policija još uvijek ne zna.


Inače, nakon događaja, kafić je odmah zatvoren, a je li okršaj prvo krenuo unutar lokala, nije poznato.