Strava u mjestu Pavlovci

KOBNE OZLJEDE NA GLAVI? Kod Požege pronađena mrtva 50-godišnja žena

Hina

NL arhiva

NL arhiva

Dodao je kako je obavljen razgovor sa suprugom umrle žene i njihovim sinom, koji su bili pod utjecajem alkohola te su dali nesuvisle izjave. Točan uzrok smrti, kazao je, znati nakon obdukcije



POŽEGA Požeška policija je u nedjelju iza 16 sati dobila dojavu da je u obiteljskoj kući u mjestu Pavlovci, nedaleko Požege pronađena mrtva 50-godišnja žena, a očevid uz asistenciju policije obavlja Županijsko državno odvjetništvo iz Slavonskog Broda.


 Dojavu smo dobili od jednog od članova obitelji. Sa ženom su živjeli njen suprug i sin. Očevid uz asistenciju policije obavlja Županijsko državno odvjetništvo iz Slavonskog Broda. Nakon što bude završen znati će se što je uzrok smrti, rekla je Nikolina Janković iz Policijske uprave požeško-slavonske, objavio je portal 24 sata.


 Očevid u obiteljskoj kući je obavio Franjo Kopunić, zamjenik županske državne odvjetnice, koji je rekao da su na glavi 50-godišnjakinje uočene dvije ozljede koje bi mogle biti uzrok smrti.




 Dodao je kako je obavljen razgovor sa suprugom umrle žene i njihovim sinom, koji su bili pod utjecajem alkohola te su dali nesuvisle izjave. Točan uzrok smrti, kazao je, znati nakon obdukcije, koja će biti provedena u utorak.