Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 14° 1
Sutra: 14° 14° 1
14. listopada 2019.
Strava u mjestu Pavlovci

KOBNE OZLJEDE NA GLAVI? Kod Požege pronađena mrtva 50-godišnja žena

NL arhiva
NL arhiva
Autor:
Objavljeno: 1. siječanj 2018. u 1:09 2018-01-01T01:09:36+01:00

Dodao je kako je obavljen razgovor sa suprugom umrle žene i njihovim sinom, koji su bili pod utjecajem alkohola te su dali nesuvisle izjave. Točan uzrok smrti, kazao je, znati nakon obdukcije

POŽEGA Požeška policija je u nedjelju iza 16 sati dobila dojavu da je u obiteljskoj kući u mjestu Pavlovci, nedaleko Požege pronađena mrtva 50-godišnja žena, a očevid uz asistenciju policije obavlja Županijsko državno odvjetništvo iz Slavonskog Broda.

 Dojavu smo dobili od jednog od članova obitelji. Sa ženom su živjeli njen suprug i sin. Očevid uz asistenciju policije obavlja Županijsko državno odvjetništvo iz Slavonskog Broda. Nakon što bude završen znati će se što je uzrok smrti, rekla je Nikolina Janković iz Policijske uprave požeško-slavonske, objavio je portal 24 sata.

 Očevid u obiteljskoj kući je obavio Franjo Kopunić, zamjenik županske državne odvjetnice, koji je rekao da su na glavi 50-godišnjakinje uočene dvije ozljede koje bi mogle biti uzrok smrti.

 Dodao je kako je obavljen razgovor sa suprugom umrle žene i njihovim sinom, koji su bili pod utjecajem alkohola te su dali nesuvisle izjave. Točan uzrok smrti, kazao je, znati nakon obdukcije, koja će biti provedena u utorak.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.