Za masakr se sumnjiči dvadesetogodišnjak iz Dramlja

Jezivi detalji zločina u Crikvenici: Ubojica je mladića više od trideset puta ubo nožem

Šarlota Brnčić

Nesretni Ivan Jagodić (22) zadobio je više od trideset ubodnih rana, od kojih je i preminuo na mjestu zločina. Liječnici se bore za život Riječanke Meriem Demo (19) koja je preživjela masakr



RIJEKA  Istražitelji su danas i dalje neumorno radili na rasvjetljavanju krvave drame koja se u nedjelju poslijepodne odigrala u stanu na drugom katu zgrade na kućnom broju 118B crikveničke Ulice kralja Tomislava.


Drame koja je za posljedicu imala strašnu smrt 22-godišnjeg mladića i teško ranjavanje 19-godišnjakinje koja je životno ugrožena i smještena u Jedinici intenzivnog liječenja KBC-a na Sušaku. S obzirom da je kriminalističko istraživanje poslijepodne još uvijek trajalo, službeno nam nisu priopćeni detalji slučaja niti identitet sudionika teškog zločina. Neslužbeno saznajemo da je ubijeni mladić Crikveničanin Ivan Jagodić, a preživjela djevojka Riječanka Meriem Demo.


Izbijena vrata


Potvrđeno nam je kako se za teški zločin sumnjiči 20-godišnjak, a u pitanju je, navode nam neslužbeni izvori, Dino Kulišek iz Dramlja. Prethodnog dana spominjalo se uhićenje dvojice mladića koja se dovode u vezu sa zločinom, jednog kao počinitelja, a drugog kao pomagača, no ispostavilo se kako taj drugi mladić ipak nije imao veze s kaznenim djelom.



Dvadesetogodišnji Dino Kulišek iz Dramlja, osumnjičen za ubojstvo i pokušaj ubojstva u Crikvenici 13. srpnja, ostaje u pritvoru sljedećih mjesec dana, odlučio je danas sudac istrage Županijskog suda u Rijeci. Određena mu je jamčevina od 600.000 kuna.


Neslužbeno saznajemo da je Kulišek u subotu došao kod tog mladića u Crikvenicu i prespavao kod njega te da se nakon što je pobjegao s mjesta događaja, vratio u njegov stan i istuširao. Kulišek je, prema našim saznanjima, do sada bio uhićivan zbog zlouporabe opojnih droga. Radilo se o prodaji marihuane te se zbog toga protiv njega vode dva postupka na Općinskom i Županijskom sudu u Rijeci, a nikada do sada nije bio upleten u ovako teška kaznena djela. Izuzeti su mu krv i urin radi analiza na droge i alkohol te se iščekuju rezultati.


Službeno nam je priopćeno kako su i ubijeni mladić i preživjela djevojka zadobili višestruke ozljede, no ono što šokira i normalnog čovjeka ostavlja bez riječi jesu neslužbene informacije da je mladić iskrvario zbog više od trideset uboda nožem. Izboden je na smrt, a i djevojka je više puta izbodena te je pravo čudo da je preživjela


………………………………………………..


Opširnije u tiskanom izdanju Novog lista u utorak 15. srpnja