Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. prosinca 2019.
Potraga za prevarantima

Jeste li ih vidjeli? Sumnja se da su peglali tuđe kartice

Foto PU zagrebačka
Foto PU zagrebačka
Autor:
Objavljeno: 6. rujan 2018. u 13:52 2018-09-06T13:52:27+02:00

Molimo građane da ukoliko imaju korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr, piše u priopćenju Policijske uprave zagrebačke

Zagrebačka policija je objavila da traži dva muškarca koje sumnjiči da su u rujnu 2017. godine u nekoliko dućana kupovali artikle i plaćali tuđom karticom, javlja portal televizije N1.

"U rujnu 2017. na području centra Zagreba, dvojica su nepoznatih počinitelja počinila kaznena djela računalne prijevare i krivotvorenja tako što su u nekoliko dućana kupovali artikle i plaćali tuđom karticom te time pričinili štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna. Na fotografiji su muškarci za kojima tragamo, a za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu", stoji u priopćenju Policijske uprave zagrebačke.

"Molimo građane da ukoliko imaju korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr", piše u priopćenju Policijske uprave zagrebačke.

Foto PU zagrebačka

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dobrovoljni mirovinski fondovi uz prinose donose i porezne olakšice te državna poticajna sredstva