Potraga za prevarantima

Jeste li ih vidjeli? Sumnja se da su peglali tuđe kartice

P. N.

Foto PU zagrebačka

Foto PU zagrebačka

Molimo građane da ukoliko imaju korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192 ili e-mailom na adresu [email protected], piše u priopćenju Policijske uprave zagrebačke



Zagrebačka policija je objavila da traži dva muškarca koje sumnjiči da su u rujnu 2017. godine u nekoliko dućana kupovali artikle i plaćali tuđom karticom, javlja portal televizije N1.


“U rujnu 2017. na području centra Zagreba, dvojica su nepoznatih počinitelja počinila kaznena djela računalne prijevare i krivotvorenja tako što su u nekoliko dućana kupovali artikle i plaćali tuđom karticom te time pričinili štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna. Na fotografiji su muškarci za kojima tragamo, a za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu”, stoji u priopćenju Policijske uprave zagrebačke.


“Molimo građane da ukoliko imaju korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192 ili e-mailom na adresu [email protected]”, piše u priopćenju Policijske uprave zagrebačke.


Foto PU zagrebačka


Foto PU zagrebačka