Potraga za 23-godišnjakom

Jeste li ga vidjeli? Danijel Kišantal nestao u Novigradu

Mateo Sardelin

Rodbina moli one koji eventualno znaju gdje se Danijel nalazi da se jave na telefonski broj 095/9019 810. Policija moli sve građane koji imaju informacije o mladiću da se jave u obližnju policijsku postaju ili nazovu na 192, a javiti se može i na e-mail [email protected]



Danijel Kišantal nestao je u Novigradu u Istri 22. travnja, potvrdila je mladićeva rodbina.


Riječ je 23-godišnjem mladiću  iz Bjelovara, koji je u Novigradu boravio radi sezonskog zaposlenja na radnom mjestu kuhara.


Prema riječima Kišantalove sestrične, posljednji je put viđen na adresi Šaini 11 u petak, 22. travnja u 10 sati ujutro i od tada mu se gubi svaki trag.




Danijel Kišantal sa sobom je imao samo mali ruksak. Kišantal je prema dostupnom opisu visok 180 cm, ima kestenjastu kosu i oči, a na sebi je imao plave traperice, tamnoplavu majicu dugih rukava i crne tenisice.


Nestanak je prijavljen nadležnoj policijskoj postaji, a rodbina moli one koji eventualno znaju gdje se Danijel nalazi da se jave na telefonski broj 095/9019 810.


 Policija moli sve građane koji imaju informacije o mladiću da se jave u obližnju policijsku postaju ili nazovu na 192, a javiti se može i na e-mail [email protected].