Izrazila sućut

Javila se majka splitskog ubojice: ‘Robijala bih umjesto njega. Učinio je to pomućene pameti, molim oprost’

P. N.

Foto Facebook / M. Sabic PIXSELL

Foto Facebook / M. Sabic PIXSELL

Ja sam, naravno, uz mog sina, koji je strašno zlo počinio u rastrojstvu, ali uopće mi nije drago kad se pljuje po pokojnim momcima. Čitam hrpu takvih gnjusnih komentara, u stilu - neka ga, to je i zaslužio, smeće. Shvaćate li koliko je to odvratno?



Javnosti se obratila Etel Zavadlav, majka 25-godišnjeg splitskog ubojice Filipa Zavadlava koji je prošle subote u Splitu smaknuo tri mladića, jer su dulje vrijeme maltretirali njega i njegovog brata. Rekla je kako stoji iza sina i da bi rado bila u zatvoru umjesto njega, prenosi RTL.


Ej, ljudi moji!


Ja sam, naravno, uz mog sina, koji je strašno zlo počinio u rastrojstvu, ali uopće mi nije drago kad se pljuje po pokojnim momcima. Čitam hrpu takvih gnjusnih komentara, u stilu – neka ga, to je i zaslužio, smeće. Shvaćate li koliko je to odvratno?




Meni ih je žao, i Marina, i Jure, i drugog Marina kojeg nisam poznavala. Žao mi je i njihovih najbližih. Što god oni, ili vi svi, o meni mislili sad, žao mi ih je. I oni su nečiji sinovi i braća. Moja bol nije manja nego njihovih roditelja, vjerujte mi.


Izražavam im svoje duboko saučešće, i molim oprost za mog sina koji je to učinio pomućene pameti. Stvarno bih rado robijala umjesto Filipa, poručila je Etel Zavadlav.