Stravično ubojstvo

Horor u Palovcu: ‘Smiljana je iznad Jasminina leša u škrinji držala i svinjski kare iz 2002’

Portal Novilist.hr

Foto Screenshot, Denis Lovrović

Foto Screenshot, Denis Lovrović

David, zaručnik starije Smiljanine kćeri, otvara poklopac zamrzivača, koji je pun vrećica s mesom. Na jednoj vrećici piše “svinjski kare 2002.”,  a nakon što je izvadio i druge vrećice ugledao je ljudsku nogu



PALOVEC Za pripremu optužnice protiv Smiljane Srnec za ubojstvo svoje sestre Jasmine Dominić, čije je tijelo nađeno u škrinji u obiteljskoj kući u međimurskom Palovcu, koristit će se iskaz zaručnika Smiljanine starije kćeri Katarine.


Upravo je on u subotu prijepodne zbog preuređenja u kući, u vrijeme dok Smiljana nije bila doma, izvukao zamrzivač i isključio ga iz struje, doznaju 24 sata.


David, zaručnik starije Smiljanine kćeri, potom otvara poklopac zamrzivača, koji je pun vrećica s mesom. Na jednoj vrećici piše “svinjski kare 2002.”. Razmiče te vadi i druge vrećice s mesom i u jednom trenutku ostaje potpuno šokiran vidjevši ljudsku nogu! Tijelo je bilo zgurano glavom prema dnu zamrzivača, pišu 24 sata.




Njegovoj zaručnici pozlilo je kad joj je ispričao što je vidio, a šokiran je ostao i njezin ujak. Čuvši priču pao je u nesvijest, zbog čega zovu Hitnu. Medicinska sestra iz tima potom zove policiju i prenosi im informaciju da se u zamrzivaču u kući obitelji Srnec nalazi žensko truplo.


Odmah prilikom uhićenja u subotu uvečer Smiljana je u čakovečkoj policiji bez prisutnosti odvjetnika navodno priznala: “Ja sam letvom ubila sestru i ugurala je u škrinju”, pišu 24 sata.


Policajci ju odmah prekidaju i upozoravaju na potrebu zakonske forme davanja iskaza, a ona kasnije počinje šutjeti, po preporuci svojeg branitelja.