Kupači u šoku

HOROR NA PLAŽI U DRAMLJU Tri osobe ozlijeđene nakon sudara glisera i turističkog broda

Hina

Foto I. Tomić

Foto I. Tomić



RIJEKA  Teška pomorska nesreća, sudar glisera gumenjaka i drvenog turističkog broda, zbila se predvečer u moru ispred Crikvenice. Prilikom udara u turistički brod po život je opasno ozlijeđen vozač glisera gumenjaka koji je zadržan u Jedinici intenzivnog liječenja KBC-a na Sušaku.


Prema informacijama policije, gliser i turistički brod su se sudarili nešto prije 18 sati ispred plaže hotela Omorika u Dramlju, nakon čega je gliser nastavio nekontrolirano plovidbu pa je izletio na plažu  punu kupača.


Pritom su  tri osobe ozlijeđene, doznaje se od Policijske uprave primorsko-goranske.




 


Prema izjavama očevidaca, gliser gumenjak je nakon sudara nastavio s plovidbom, a da njime nitko nije upravljao pa je izletio u brzini na plažu punu kupača. Na gliseru je prija sudara bila samo jedna osoba, koja je ispala iz plovila te je pri tom ozlijeđena, a još dvije osobe ozlijeđene su na plaži, doznaje se neslužbeno.


Detaljnije informacije o ovoj nesreći znat će se nakon što se obavi očevid u kojem sudjeluje policija i nadležna Lučka kapetanija.


Opširnije u tiskanom izdanju Novog lista od petka 23. lipnja 2017.



RIJEKA  Teška pomorska nesreća, sudar glisera gumenjaka i drvenog turističkog broda, zbila se jučer predvečer u moru ispred Crikvenice. Prilikom udara u turistički brod po život je opasno ozlijeđen vozač glisera gumenjaka koji je zadržan u Jedinici intenzivnog liječenja KBC-a na Sušaku.