Nesreća u Otočki

Granični policajac iz pištolja si propucao nogu, operacijom mu spasili život

Hina

NL arhiva

NL arhiva

Prilikom redovitog pregleda oružja, 37-godišnji policajac si je u postaji koprivničke granične policije u Otočki iz službenog pištolja propucao nogu i život mu je bio u opasnosti, no stanje mu se stabiliziralo nakon višesatnog operativnog zahvata



KOPRIVNICA Prilikom redovitog pregleda oružja, 37-godišnji policajac si je u postaji koprivničke granične policije u Otočki iz službenog pištolja propucao nogu i život mu je bio u opasnosti, no stanje mu se stabiliziralo nakon višesatnog operativnog zahvata.


 Koprivničko-križevačka policija u utorak je izvijestila kako je do samoranjavanja došlo tijekom redovitog godišnjeg pregleda oružja u kancelariji Postaje granične policije u Otočki na granici s Mađarskom, kada je policajac ispod radnog stola iz pištolja ispalio hitac koji ga je pogodio u lijevu natkoljenicu.


 Odmah je prevezen u koprivničku bolnicu gdje je podvrgnut kirurškom zahvatu, a doznaje se da je u bolnicu dovezen s obilnim krvarenjem i da mu je život bio u opasnosti. Stanje mu se stabiliziralo tek nakon višesatne liječničke intervencije.




 U tijeku je kriminalističko istraživanje kojim se utvrđuje koje su radnje dovele do nenadanog pucnja iz pištolja.