Pritvor

Fiat riječkih tablica pun THC-a: Uhvatili ga s devet kilograma marihuane

P. N.

arhiva NL

arhiva NL

Naime, umaška policija je u četvrtak oko 20.30 sati na ulazu u Umag, kod naselja Komunela, zaustavila 35-godišnjaka u automobilu fiat uno riječkih oznaka i utvrdila da je automobil ukraden dan ranije u Rijeci, tako što je Albanac pronašao ključ u vozilu i odvezao se s njim.



Protiv 35-godišnjeg albanskog državljanina koji je zatečen u Umagu s 9,5 kilograma marihuane, pulski Županijski sud je odredio jednomjesečni pritvor zbog mogućnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, a pored toga je sudac istrage odredio jamčevinu od 250 tisuća kuna. Na teret mu se stavljaju kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.


Naime, umaška policija je u četvrtak oko 20.30 sati na ulazu u Umag, kod naselja Komunela, zaustavila 35-godišnjaka u automobilu fiat uno riječkih oznaka i utvrdila da je automobil ukraden dan ranije u Rijeci, tako što je Albanac pronašao ključ u vozilu i odvezao se s njim. Droga je bila podijeljena u dvije torbe koje su istražitelji tijekom očevida bili izvukli van kod ugibališta, a oko njih je povučena policijska traka. Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja u petak u večernjim satima priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, a nakon ispitivanja u pulskom Općinskom državnom odvjetništvu je priveden u pritvor.