Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
5. prosinca 2019.
Vatrogasci u akciji

EVAKUACIJA U VARŠAVSKOJ Požar u podzemnoj garaži u Centru Cvjetni

Foto Borna Filic/PIXSELL
Foto Borna Filic/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 4. siječanj 2019. u 20:27 2019-01-04T20:27:44+01:00

Iz Javne vatrogasne postaje Grada Zagreba potvrdili su u petak da nema ozlijeđenih u požaru koji je izbio na trafostanici u garaži Cvjetni, u Varšavskoj 9, te da je tijekom intervencije evakuirano 80 ljudi

ZAGREB Iz Javne vatrogasne postaje Grada Zagreba potvrdili su u petak da nema ozlijeđenih u požaru koji je izbio na trafostanici u garaži Cvjetni, u Varšavskoj 9, te da je tijekom intervencije evakuirano 80 ljudi.

Požar u garaži u Centru Cvjetni je ugašen, a u Varšavskoj ulici na terenu su vatrogasci, djelatnici policije i Hrvatske elektroprivrede.

Vatrogasci, koji su tijekom intervencije evakuirali 80 osoba, razdimljavali su garažu pa je građanima bio onemogućen pristup.

Iz Policijske uprave zagrebačke priopćili su kako su u 18,24 sati zaprimili dojavu da se dimi iz trafostanice u podzemnoj garaži u Varšavskoj 9.

»Na mjesto događaja su stigli vatrogasci, a s obzirom da nije bilo otvorenog plamena nije bilo potrebe za gašenjem požara. Na mjesto događaja ujedno su stigli i djelatnici HEP-a, koji saniraju kvar na trafostanici. Zbog sigurnosti građana, policija je osigurala mjesto događaja zbog čega je i zapriječila ulaz vozilima u garažu. Prilikom navedenog događaja nitko od građana nije ozlijeđen«, stoji u priopćenju.

Mediji javljaju da je taj dio grada ostao bez struje. Trgovački centar Cvjetni koji je iznad garaže nastavio je raditi jer su upalili agregat kako bi ga mogli opskrbiti strujom.

Uzrok požara utvrdit će se očevidom.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.