Novo u policijskoj ponudi

Dokaz o plaćenoj kazni putem internet bankarstva PU primorsko-goranskoj moguće dostaviti i e-mailom

Portal Novilist.hr

Ilustracija / Foto V. KARUZA

Ilustracija / Foto V. KARUZA

Adrese elektroničke pošte svih nadležnih policijskih postaja ove Policijske uprave mogu se pronaći putem bannera  Potvrda o plaćenoj novčanoj kazni.



RIJEKA - Policijska uprava primorsko-goranska izvijestila je građane da od sada dokaz o plaćenoj kazni putem internet bankarstva policiji mogu dostaviti i e-mailom.


“Sve veći broj građana za plaćanje raznih obveza pa tako i novčanih kazni za počinjenje prometne prekršaje koristi Internet bankarstvo. Kako bi ovim, ali i svim ostalim građanima, neovisno o načinu plaćanja, olakšali komunikaciju s Policijskom upravom primorsko-goranskom obavještavamo da dokaz o uplati novčane kazne za prometne prekršaje mogu dostaviti elektroničkom poštom. Adrese elektroničke pošte svih nadležnih policijskih postaja ove Policijske uprave mogu se pronaći putem bannera  Potvrda o plaćenoj novčanoj kazni.”, izvijestila je PU primorsko-goranska na svojim internetskim stranicama.


“Klikom na poveznicu (link) pored odgovarajuće policijske postaje koja je izdala obavijest o počinjenom prekršaju ili prekršajni nalog, otvara se obrazac putem kojeg građani mogu dostaviti dokaz iz kojeg je vidljivo da je kazna plaćena, kao i broj obavijesti o počinjenom prekršaju ili prekršajnog naloga temeljem kojeg je isto plaćeno. Isto tako, građani mogu zatražiti povratnu informaciju o primitku dostavljenog dokaza o uplati, kako i o tome da li je uplata uredno provedena.




Za sva ostala pitanja, pohvale ili pritužbe na rad policije građanima je na raspolaganja adresu elektroničke pošte Policijske uprave primorsko-goranske: [email protected].”, navodi se.