Stravično mučenje

Dječak nije znao navesti citate iz Biblije, monstrum ga živog zakopao u “mali snježni lijes”

P. N.

PHOTO/Yahoo Finance

PHOTO/Yahoo Finance

Napokon je podignuta optužba protiv ubojica nesretnog dječaka koji je preminuo zbog zlostavljanja, nakon što je živ zakopan u snijegu. 



Nakon gotovo godinu dana, policija je napokon podignula optužnicu u slučaju smrti sedmogodišnjeg dječaka Ethana. Nesretno je dijete umrlo prošle godine u travnju, u Wisconsinu. Dijete je tragično stradalo, nakon što su ga “kaznili” jer nije znao citirati 13 biblijskih stihova, prenosi Independent.


Smrt malenog dječaka, dovela je do uhićenja trojice osumnjičenika. Osumnjičeni su Ethanovi skrbnici, koje mu je prethodno dodijelio sud – njegov ujak Timothy te supruga Tina McKeever-Hauschultz, te Timothyjev petnaestogodišnji sin Damian. 


Ured šerifa je uhitio i spomenutog petnaestogodišnjaka, jer je satima nadgledao “kaznu” nesretnog dječaka i tukao ga, što je naposlijetko dovelo do njegove smrti. 




“Ethan je izdržavao kaznu koju je naredio Timothy. Kazna se sastojala od toga da Ethan nosi komad drveta koji je bio težak gotovo koliko i on sam. Kaznu je nadgledao Timothyjev sin”, izjavu iz šerifovog ureda, prenio je britanski Independent. 


“Tijekom vremenskog perioda od jednog i pol sata, 15-godišnjak je bezbroj puta udario Ethana. Bacao ga je na zemlju i gurao drvo uzduž njegovih prsa. Stajao je na njegovom tijelu i glavi, dok je Ethanovo lice bilo u snijegu. Naposlijetku ga je kompletno pokopao u snijeg. Timothy i Tina su na kraju odvezli Ethana u bolnicu, gdje je dječak proglašen mrtvim”, stoji u izjavi Ureda šerifa. Nesretno je dijete umrlo od hipotermije, a imalo je i teške tjelesne ozlijede, uključujući slomljeno rebro, te ozlijede glave, prsa i abdomena.


Monstruozni je tinejdžer u policiji izjavio da nije napravio ništa što bi prouzročilo tjelesne ozlijede Ethanu, ali je priznao da ga je gurnuo 100 puta. Priznao je i da je pokopao Ethana u “njegov mali snježni lijes”, prenosi Independent. Fox prenosi da je Damian remenom i štapom tukao Ethana, i njegovog brata blizanca.


Oba su se nesretna dječaka, našla pod skrbništvom svog ujaka Timothyja, nakon što su oduzeta od njihove biološke majke, Andree Everett. Djeca su odvedena od majke, zbog tvrdnji Centra za socijalnu skrb da je Andrea 2013. zajedno sa svojim dečkom, zlostavljala tada trogodišnje dječake, doznajemo s portala We are Green Bay.  


Hauschultz je optužen za ubojstvo, a njegova supruga za namjerno pridonošenje delikvenciji nad djetetom. Damian je optužen za ubojstvo prvog stupnja, a neovisno o tome što je maloljetan, sudit će mu se kao odraslome.