Nisu stigli do Kantride

Divljali u Ravnoj Gori: Zbog sukoba na odmorištu privedeni osječki navijači

Fiore Vežnaver

Ekces se dogodio oko 17.40 sati, kada je više pripadnika navijačke skupine iz Osijeka narušavalo javni red i mir te se sukobilo s nepoznatim osobama



RIJEKA  Prije početka subotnje nogometne utakmice na Kantridi, susretu Rijeke i Osijeka, grupa navijača gostujućeg kluba izazvala je incident na odmorištu u Ravnoj Gori, bacajući na neznance s kojima su se sukobili te po lokalu stolice i prehrambene proizvode, objavila je Policijska uprava primorsko-goranska.


Ekces se dogodio oko 17.40 sati, kada je više pripadnika navijačke skupine iz Osijeka narušavalo javni red i mir te se sukobilo s nepoznatim osobama. Na njih i po ugostiteljskom objektu huligani su zatim počeli bacati stolice, prehrambene proizvode i druge predmete. Nastala  šteta cijeni se na oko pet tisuća kuna.


Policija je priopćila da se zbog  prekršaja  protiv javnog reda i mira i  Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima prekršajno prijavljuje sedam osoba.




U vrijeme utakmice je  pak u Ulici Marina Jakominića na Kantridi oštećen automobil »mercedes«, slovenske registarske oznake, u vlasništvu slovenskog državljanina.


Tijekom nogometnoj susreta policija je privela dvije osobe koje su prijavljene zbog  prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, odnosno alkoholiziranosti i paljenja pirotehničkih sredstava.