Odbačena kaznena prijava protv bivšeg nogometnog reprezentativca

“Dinamovac” Cvetković ipak neće odgovarati za prijetnje partnerici

Ana Raić Knežević

Izvjesno je da Cvetkovićeva partnerica nije ponovila optužbe na njegov račun, pa Općinskom državnom odvjetništvu nije preostalo ništa drugo nego da prijavu odbaci.



ZAGREB Zvezdan Cvetković, skaut Dinama i nekadašnji nogometni reprezentativac ipak neće odgovarati za prijetnje i ozljeđivanje svoje dugogodišnje partnerice. 


Naime, Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu odbacilo je policijsku kaznenu prijavu koja je podnijeta protiv 54-godišnjeg Cvetkovića podnijeta, nakon što ga je 51-godišnja partnerica prijavila. 


Ona je policijsku intervenciju zatražila prije nekoliko dana jer ju je Cvetković napao zbog poruka što ih je razmjenjivala s drugim muškarcima. Kako je u trenutku svađe bio i poprilično pijan dohvatio je nož te joj njime zaprijetio zbog čega se žena uplašila i zatražila policijsku intervenciju. 




“Dinamovac” je priveden u postaju, a tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je dovoljno dokaza da ga se i prijavi tužiteljstvu. Sud ga nije odlučio smjestiti u istražni zatvor, već mu je određena mjera opreza – zabrane približavanja i komuniciranja s 51-godišnjakinjom. 


No, u nastavku postupka situacija se očito promijenila. Izvjesno je da Cvetkovićeva partnerica nije ponovila optužbe na njegov račun, pa Općinskom državnom odvjetništvu nije preostalo ništa drugo nego da prijavu odbaci.