Jeziv sudar

Detalji strašne prometne nesreće kod Đurđevca: Dva mladića poginula, liječnici se bore za život još tri osobe

P. N.

Foto epodravina.hr

Foto epodravina.hr



Liječnici se bore za živote još tri osobe koje su teško ozlijeđene u stravišnoj prometnoj nesreći na đurđevačkoj zaobilaznici u noći sa subote na nedjelju. U frontalnom sudaru Audija varaždinskih registarskih oznaka i Passata koprivničkih tablica poginula su dvojica mladića, a šest je ozlijeđenih osoba. Među ozlijeđenima je, piše Jutarnji list, i maloljetna djevojčica, stara 14 godina.


– Vozač Audija varaždinskih tablica iz još je nepoznatog razloga u oštrom zavoju prešao je u suprotni kolnički trak iz kojega je u tom trenutku nailazio Passat i došlo je do frontalnog sudara. Očevid je vodila zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Varaždinu Sunčica Kocijan Putarek, a uzroci nesreće još se istražuju – kažu u PU koprivničko – križevačkoj.


U uništenim vozilima poginuli su muškarci u dobi 26 i 22 godine dok su još dvojica mladića, stara 31 i 33 godine, s teškim ozljedama prevezena u bolnicu, jedan u Koprivnicu, drugi u Viroviticu.




U Passatu u kojemu se nalazila četveročlana obitelj iz Starigrada, ozlijeđene su četiri osobe, a najteže ozljede je zadobila žena stara 47 godina. Teške tjelesne ozlijede zadobili su vozač (50), djevojka (19) i maloljetna djevojčica stara 14 godina, koja je u međuvremenu otpuštena iz koprivničke Opće bolnice na kućnu njegu.


Kako Jutarnji doznaje od liječnika bolničke hitne službe, troje stradalih iz Passata – 47-godišnja žena, 50-godišnji muškarac i 19-godišnji mladić – smješteni su na Odjelu traumatologije. Muškarac (33) iz Audija nalazi se na Odjelu intenzivne njege s teškim, po život opasnim ozljedama. Njegov suputnik iz automobila u kojemu su poginula dva mladića, također je teško ozlijeđen, a smješten je u virovitičku bolnicu.


Prizor s mjesta nesreće zatekao je i iskusne policajce. Udarac je bio toliko jak da su oba vozila praktički prepolovljena pa je uopće čudo da je bilo tko preživio stravični sudar.


Fotografiju s mjesta sudara prenosimo s portala epodravina.hr.