Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
10. prosinca 2019.
Nered u ulici Riva

Četvorica privedena zbog tučnjave za vrijeme karnevalske povorke

NL arhiva
NL arhiva
Autor:
Objavljeno: 12. veljača 2018. u 16:33 2018-02-12T16:33:34+01:00

Izdvajamo četvoricu hrvatskih državljana, starosti od 18 do 22 godine, koje su pripadnici Interventne jedinice policije Rijeka priveli na kriminalističko istraživanje zbog narušavanja javnog reda i mira, odnosno, nakon što su ih zatekli u dvije tučnjave u ulici Riva

Više od pedest tisuća posjetitelja sudjelovalo je jučer na javnom okupljanju kulturno-zabavnog karaktera-Riječki karneval 2017. – Međunarodna karnevalska povorka. Tijekom ove 35. karnevalske povorke nije bilo značajnijih narušavanja javnog reda i mira, javljaju iz PU primorsko-goranske.

Izdvajamo četvoricu hrvatskih državljana, starosti od 18 do 22 godine, koje su pripadnici Interventne jedinice policije Rijeka priveli na kriminalističko istraživanje zbog narušavanja javnog reda i mira, odnosno, nakon što su ih zatekli u dvije tučnjave u ulici Riva.

Po završetku istražiavanja prekršajno su sankcionirani u skadu sa  Zakonom o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Na istoj lokaciji je nepoznata osoba bacila praznu bocu te lakše ozlijedila mlađu žensku osobu. Nakon okončanja okupljanja oko 22 sata, promet je normaliziran na svim prometnicama grada Rijeke.

Policijska uprava primorsko-goranska zahvaljuje se svim građanima i posjetiteljima što je ovaj događaj protekao u povoljnom stanju javnog reda i mira.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.