U šumi na Gornjem Zametu pronađeno pet paketa marihuane, u stanu osumnjičenih razne droge

Četvorica Riječana privedena zbog proizvodnje i trgovine drogom

Fiore Vežnaver

Tijekom pretrage doma i drugih prostorija kojima su se koristili osumnjičenici pronađeno je i oduzeto ukupno 217 grama amfetamina, 155,9 grama marihuane,  0,20 grama MDMA, tri digitalne vage, više mobitela i SIM kartica, više tisuća kuna, više komada odjevnih predmeta ukupne vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća kuna te drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela, priopćila je policija



RIJEKA Djelatnici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske proveli su dugotrajno i složeno kriminalističko istraživanje nad četvoricom hrvatskih državljana s područja Rijeke, starosti 29 do 35 godina. Sumnjiče se za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, javlja policija.


Jučer je u šumskom predjelu na području Gornjeg Zameta policija pronašla pet paketa s ukupno 5.085 grama droge marihuana, stoji u policijskom priopćenju.


Tijekom pretrage doma i drugih prostorija kojima su se koristili osumnjičenici pronađeno je i oduzeto ukupno 217 grama amfetamina, 155,9 grama marihuane,  0,20 grama MDMA, tri digitalne vage, više mobitela i SIM kartica, više tisuća kuna, više komada odjevnih predmeta ukupne vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća kuna te drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela, priopćila je policija.




Kriminalističkim istraživanjem policija je došla do saznanja da su drogu prodavali na širem području Rijeke i Primorsko-goranske županije. Sumnja se da su u vremenu od kolovoza 2013. do veljače 2014. godine prodali najmanje dva kilograma amfetamina.



Vrijednost  zaplijenjenih droga na crnom tržištu Primorsko-goranske županije procjenjuje se na oko 75.000 kuna, javlja policija.


Pritvorskom nadzorniku predana su sva četiri osumnjičenika.