Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
14. prosinca 2019.
Prometna nesreća

Autobus ZET-a izbjegavao sudar pa udario u stup - ozlijeđeno 38 putnika

Autobus ZET-a izbjegavao sudar pa udario u stup - ozlijeđeno 38 putnika
Autobus ZET-a izbjegavao sudar pa udario u stup - ozlijeđeno 38 putnika
Autor: ,
Objavljeno: 27. travanj 2015. u 9:09 2015-04-27T09:09:00+02:00

NOVO 13.01 U nesreći ZET-ovog autobusa ujutro na križanju Slavonske Avenije i Servisne ceste ozlijeđeno je 38 osoba, a prema prvim neslužbenim podacima nitko nije u životnoj opasnosti.

Većini ozlijeđenih, kako se doznaje po zagrebačkim bolnicama, pomoć je pružena u KBC-u Zagreb i Traumatološkoj klinici, dok je dio zbrinut u KB Dubrava i Merkur. Prema prvim neslužbenim podacima nitko nije u životnoj opasnosti, a iz bolnica se čekaju izvješća o vrstama ozljeda.

Putnici su ozlijeđeni kada je ZET-ov autobus, pri pokušaju izbjegavanja sudara s automobilom na križanju Slavonske Avenije i Servisne ceste, udario u stup javne rasvjete.
U zagrebačkoj policiji kažu da je očevid u tijeku i da će se više informacija o nesreći znati po njegovu završetku. Dodaju da je promet na mjestu nesreće normaliziran nešto prije 12 sati.

ZAGREB – Više putnika ozlijeđeno je u ponedjeljak ujutro kada je ZET-ov autobus, pri pokušaju izbjegavanja sudara s automobilom na križanju Slavonske Avenije i Servisne ceste, udario u stup javne rasvjete.

ZET je priopćio da je, prema prvim informacijama, vozač autobusa na liniji 216 (Kvaternikov trg – Ivanja Reka) oko 8,20 sati pokušao izbjeći sudar s osobnim vozilom, koje se sa sporedne ceste uključivalo na Servisnu.

Autobus je pritom udario u stup javne rasvjete, a u nesreći je ozlijeđeno više osoba.

U tijeku su intervencije hitne medicinske pomoći te očevid prometne policije, a na terenu su i interventne ekipe ZET-a.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.