Bez kontrole

AUTOM I NOŽEM NASRNUO NA SUPRUGU Uhićen 68-godišnjak u Biogradu

Hina

NL arhiva

NL arhiva

»Oko 10 sati muškarac u Biogradu svoju je suprugu udario automobilom. Ozlijeđena je imala i ranu na grudnom košu koja bi mogla potjecati od hladnog oružja, no to tek treba utvrditi«, rekao je Žodan. Muškarac je odveden na kriminalističko istraživanje



ZADAR Muškarac u dobi od 68 godina pokušao je u nedjelju prijepodne u Biogradu ubiti svoju suprugu tako da ju je najprije udario automobilom, a onda i, prema zasad neslužbenim i nepotvrđenim informacijama, najvjerojatnije ozlijedio nožem, doznaje se u zadarskoj policiji.


Nesretna 67-godišnjakinja prevezena je u bolnicu, no za sada još nije poznata težina njezinih ozljeda, a kako se neslužbeno doznaje suprug ju je napao nakon što se vratila iz crkve. Muškarac je uhićen i kriminalističko istraživanje je u tijeku potvrdio je glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan.


»Oko 10 sati muškarac u Biogradu svoju je suprugu udario automobilom. Ozlijeđena je imala i ranu na grudnom košu koja bi mogla potjecati od hladnog oružja, no to tek treba utvrditi«, rekao je Žodan.




Prema neslužbenim informacijama, iako supružnici žive u istoj kući, nisu baš bili u dobrim odnosima.


Muškarac je odveden na kriminalističko istraživanje.