Smrt u Petrinjskoj ulici

15-godišnjak pronađen mrtav kraj smart shopa u Zagrebu

Ana Raić Knežević

Snimila Ana RAIĆ KNEŽEVIĆ

Snimila Ana RAIĆ KNEŽEVIĆ

Riječ je o smart shopu u Petrinjskoj ulici 4 uz koji se nalazi nekoliko kafića i poslovnih ureda čiji su zaposlenici naišli na dječaka bez svijesti kada su nešto iza 16 sati napuštali svoja radna mjesta



ZAGREB Beživotno tijelo 15-godišnjeg dječaka pronađeno je u dvorištu kraj smart shopa u samom središtu Zagreba.


Riječ je o smart shopu u Petrinjskoj ulici 4 uz koji se nalazi nekoliko kafića i poslovnih ureda čiji su zaposlenici naišli na dječaka bez svijesti kada su nešto iza 16 sati napuštali svoja radna mjesta. 


Odmah je pozvana ekipa Hitne medicinske pomoći, no nesretnom dječaku nije bilo pomoći. Njegovo tijelo prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje bi trebala biti obavljena obdukcija kojom će se utvrditi uzrok njegove smrti. 


Neslužbeno se doznaje da je 15-godišnji dječak pronađen u srijedu oko 16 sati na stepenicama kraj smart shopa, u dvorištu u Petrinjskoj ulici 4.Konzumirao je još neutvrđenu količinu biljne materije, a najvjerojatnije je riječ o osvježivaču prostora koji je zamotao u cigaretu i pušio.Pozlilo mu je, nakon čega je pozvana Hitna pomoć, koja je konstatirala smrt.