Najavljeno

Malinska Beerfest zove pivoljupce: Ovog petka i subote najveća pivska manifestacija na Krku

Mladen Trinajstić

TZ Malinska

TZ Malinska

Imamo čast ugostiti iznimne pivovare kao što su Medvedgrad, Lepi dečki, King's brew, Zmajska pivovara i Nova runda – kaže Daniel Manzoni, direktor TZO-a



Malinska će u završnici ovog tjedna biti odredište ljubitelja dobrog piva.


– Zadovoljstvo mi je najaviti i javnosti predstaviti najveću pivsku manifestaciju na otoku Krku – festival piva Malinska Beerfest koji ćemo ugostiti ovog petka i subote – rekao nam je Daniel Manzoni, direktor Tursitičke zajednice općine Malinska koja organizacijski stoji iza ovog događanja.


Malinska Beerfest nudi izvanrednu priliku za kušanje i uživanje u širokom spektru pivskih sorti i street food specijaliteta jer će biti dostupna raznovrsna gastronomska ponuda koja će savršeno nadopuniti okuse piva, otkriva nam nadalje naš sugovornik, napominjući i da će, osim bogatim izborom craft piva, Festival biti popraćen i raznovrsnim glazbenim programom.




– Na ovogodišnjem Beerfestu imamo čast ugostiti iznimne pivovare kao što su Medvedgrad, Lepi dečki, King’s brew, Zmajska pivovara i Nova runda, a osim široke ponude pivskih sorti, osigurali smo i craft gin corner – predstavlja nam Manzoni.


Od njega smo doznali i da će glazbeni dio manifestacije u prvoj večeri iznijeti članovi Dino Dvornik tribute banda, uz pratnju i podršku skupine Just blues not brothers.


Tijekom subotnje večeri u Malinskoj će pivoljupce svojom svirkom zabavljati riječka skupina Whiteheads, uz pratnju The River sharks benda.


Za zagrijavanje atmosfere tijekom oba će se festivalska dana brinuti i DJ Voljen Korić. Ulaz na Beerfest je slobodan za sve posjetitelje, a održat će se na obalnom trgu u Malinskoj.