Ivana Šćulac

Vjerujemo u iznenađenje protiv Mladosti, ali moramo igrati sa srcem

Denis Frančišković

Ivana Šćulac/Foto Arhiva NL

Ivana Šćulac/Foto Arhiva NL

Možemo parirati Mladosti ako svaka od nas bude na pravoj razini, ako malo i padnemo, ne smijemo dopustiti da nas to pokoleba. Samo igra sa srcem, duhom i željom. Tako moramo igrati protiv bilo koje ekipe – dodaje Ivana. Utakmica na Trsatu počinje u 20 sati



RIJEKA Odbojkašice Rijeke CO začinit će sportsku srijedu s uzvratom polufinala doigravanja protiv Mladosti (Dvorana mladosti, 20 sati). Iako su »mladostašice« velike favoritkinje koje su u prvoj utakmici slavile 3:0, u taboru ekipe Lea Barića ni u kom slučaju ne pomišljaju na predaju.


– U Zagrebu smo igrale puno bolje nego utakmicu prije toga. Nekoliko situacija mogle smo i bolje realizirati, ali eto nismo uspjele. Sada igramo doma, pred našom publikom, nadam se da nam to može biti vjetar u leđa. Nadam se da će biti napeto. Uvijek vjerujem u iznenađenja u sportu. Gošće su dobre i imaju veliki roster što većina ekipa u ligi nema – ističe Ivana Šćulac, udarna »igla« Riječanki.


Ekipu je od nedavno preuzeo novi trener, znano ime, Leo Barić. Što se promijenilo?




– Pod novim trenerom se više fokusiramo i na druge ekipe i na njihovu igru. Atmosfera je malo drugačija, što je normalno. Novi trener je jako pozitivan i karakterno drugačiji od Lovrinova. To je za nas neka novina. No, njih dvojica jako dobro funkcioniraju. Možemo parirati Mladosti ako svaka od nas bude na pravoj razini, ako malo i padnemo, ne smijemo dopustiti da nas to pokoleba. Samo igra sa srcem, duhom i željom. Tako moramo igrati protiv bilo koje ekipe – dodaje Ivana.


Riječanke su propustile šansu za finale još ranije. No, lov na još jedan trofej je otvoren.


– Šteta što nismo završile druge ili treće. Tad bi bila velika šansa za finale prvenstva. Iskreno, najveći fokus nam mora biti na finalu Kupu. Igra se jedna utakmica i tu se najviše može iznenaditi – zaključuje Šćulac.