Ana Grbac

Drago mi je da mogu pomoći mladim igračicama, vidi se razlika u pozitivnom napretku

Denis Frančišković

Ana Grbac/Foto Arhiva NL

Ana Grbac/Foto Arhiva NL

Drago mi je da sam s riječkim curama, ali s druge strane nadam se da je to samo privremeno. Takav je dogovor s trenerom Lovrinovom, da ću igrati dok ne stigne neka povoljnija ponuda, a onda da ću dobiti slobodne ruke. U principu još čekam anagažman - kaže Grbac



RIJEKA Odbojkašice HAOK Rijeka CO ugodno su iznenađenje na startu Superlige, najelitnijeg domaćeg natjecanja, djevojke Igora Lovrinova nakon tri kola na čelu su mini karavane od osam klubova. Riječanke su u prvom kolu uvjerljivo slavile u Poreču protiv istoimenog domaćina (0:3), potom tijesno na domaćem parketu izgubile od Marine Kaštele (2:3) da bi ponovno zabljesnule u trećem kolu slavivši u Osijeku (1:3). Djevojke s Trsata tako su bodovno poravnate s Vukovarkama, najmlađa ekipa lige predvođena iskusnom internacionalkom i reprezentativkom Anom Grbac puna je elana i želje za dokazivanjem. I to nakon što je ekipa na novom početku, potpuno redizajnirana, nakon odlaska velikog broja igračica koje su iznijele posljednjih nekoliko sezona.


– Drago mi je da sam s riječkim curama, ali s druge strane nadam se da je to samo privremeno. Takav je dogovor s trenerom Lovrinovom, da ću igrati dok ne stigne neka povoljnija ponuda, a onda da ću dobiti slobodne ruke. U principu još čekam anagažman. Tek će se zahuktati stvari po tom pitanju jer strana prvenstva počinju uglavnom kasnije – kaže Ana Grbac, glavna poluga riječke igre, igračica koja je odlučila vrijeme čekanja iskoristiti na najbolji mogući način, igrajući i pomažući riječkoj mladosti.


– U Rijeci mi je super. A to sam rekla i treneru Lovrinovu, od kada sam krenula trenirati s ovim mladima curama negdje u kolovozu stvarno se vidi razlika u pozitivnom napretku – rekla je između ostaloga Grbac.


OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU