Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. prosinca 2019.
Borba za peto mjesto

Vaterpolisti Primorja EB u Šibeniku priželjkuju novu pobjedu nad Solarisom

Fran Čubranić (Primorje EB)/Foto Arhiva NL
Fran Čubranić (Primorje EB)/Foto Arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 4. svibanj 2019. u 12:57 2019-05-04T12:57:23+02:00

RIJEKA Vaterpolisti Primorja Erste banke nastavljaju večeras razigravanje za plasman od 5. do 8. mjesta u hrvatskom prvenstvu šibenskim gostovanjem. Riječani su u prvoj utakmici na svom bazenu pobijedili Solaris 8:7, bolji nakon dadašnjeg uzvrata ide u duel za peto, a lošiji u nadmetanje za sedmo mjesto. Riječani su ostvarili minimalnu pobjedu u utakmici s usponima i padovima u kojoj su u završnici bili znatno uvjerljiviji.

– Konačni rezultat je bio povoljan za nas, pobijedili smo, ostvarili smo ono što smo htjeli – kaže Fran Čubranić, vratar primorjaša, jedna od istaknutijih figura tog duela. – Mislim da je čak taj rezultat trebao biti uvjerljiviji u našu korist. Puno toga smo popravili u igri, ali smo opet imali jedan osjetan pad, koji se ne bi smio događati.

Čubranića i suigrače svakako očekuju puno posla u ovom šibenskom uzvratu u kojem će domaćini svim silama nastojati nadoknaditi manjak s Kantride.

– Napravili smo puno pomaka na bolje u obrani. Recimo, nije nam procurila niti jedna kontra, a sa druge strane smo mi uspjeli odigravati kontre. Što se tiče naše obrane, povlačimo se, imamo specifičnu igru. Normalno da tu i ja i svaki od suigrača mora odraditi svoj dio posla kako bi bilo sve kako treba.

Primorjaši se naravno nadaju svemu naboljem u šibenskoj utakmici, ali su svjesni težine zadaće.

– Mislim da će sada biti puno teže nego ovdje. I u Rijeci je već bilo teško a tamo će pogotovo biti zahtjevno. Mi se spremamo za tu borbu a potom što bude, bit će. Naravno, mi idemo pritom na pobjedu – poručio je Fran Čubranić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.