Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 17° 6
Sutra: 17° 17° 6
20. listopada 2019.
PK Primorje CO

Sanja Jovanović sportska direktorica, Miloš Milošević koordinator trenera

Vera Begić Blečić, Miloš Milošević, Sanja Jovanović / Foto Ivica TOMIĆ
Vera Begić Blečić, Miloš Milošević, Sanja Jovanović / Foto Ivica TOMIĆ
Autor:
Objavljeno: 21. lipanj 2018. u 9:08 2018-06-21T09:08:00+02:00

Znate da nisam previše pričala za vrijeme karijere, već sam puštala da rezultati govore umjesto mene. Nadam se da će i sada biti tako i da ćemo »Primorju CO« vratiti stari sjaj – kaže Sanja Jovanović

RIJEKA Sanja Jovanović nova je sportska direktorica Plivačkog kluba » Primorje  CO«, a Miloš Milošević koordinator trenera. Razlog je to jučerašnjeg druženja s novinarima u Trofejnoj sali bazena na Kantridi.

– Sanja Jovanović će u rujnu preuzeti funkciju sportske direktorice kluba, njezinim smo angažmanom napravili iskorak na koji smo se odlučili da bismo podigli kvalitetu u radu kluba. Razlog je to zbog kojeg smo angažirali i Miloša Miloševića, koji će biti spona u izgradnji kvalitetnih odnosa trenera i plivača – poručio je predsjednik kluba Andrej Marochini na konferenciji za novinare kojoj su nazočili i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel te pročelnica za sport i tehničku kulturu Vera Begić Blečić.

– Znate da nisam previše pričala za vrijeme moje plivačke karijere, već sam puštala da moji rezultati govore umjesto mene. Nadam se da će i sada biti tako i da ćemo »Primorju CO« vratiti stari sjaj. Idemo raditi, čeka nas puno posla, ali smo optimistični, pozitivno gledamo prema naprijed – rekla je nekadašnja svjetska rekorderka leđnim stilom koja će svoju novu funkciju početi obnašati u rujnu budući da joj idućeg mjeseca predstoji obrana diplomskog rada na Kineziološkom fakultetu.

– Osnovni cilj nam je povećati bazu plivača jer bez kvantitete ne možemo izvući kvalitetu. To trebamo činiti kroz projekt Rijeka pliva, našeg plivačkog vrtića i škole plivanja, da bismo mogli kasnije vršiti selekciju. Trebat će nam puno strpljenja jer se takve stvari ne događaju preko noći – znakovito je poručio novi-stari koordinator trenera Miloš Milošević, koji se u travnju iz »Kantride« vratio u » Primorje  CO«.

– Drago mi je što su se u »Primorju CO« odlučili za nova kadrovska rješenja, i to baš u godinu u kojoj će Sportsko društvo » Primorje  08« proslaviti 110 obljetnicu. Svi znamo tko su Sanja i Mićo i što su sve napravili u plivanju. Vjerujem da će svojim znanjem i iskustvom dati dodatni doprinos klubu, kao i prenijeti svoje znanje na brojne članove kluba. Svima nam je želja da u doglednoj budućnosti imamo neke nove Sanje, Miće i Marka Strahiju – rekao je Vojko Obersnel.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.