EP za daskaše

Riječanin Enrico Marotti vodi u slalomu u Bolu

Hina



BOL – Riječanin Enrico Marotti vodi na Europskom prvenstvu za daskaše u slalomu u Bolu dva dana prije završetka natjecanja.U četiri kruga, od kvalifikacija do finala, prvi plov je pobijedio mladi Riječanin Enrico Marotti.


»Trenutačno vodim i jako je lijep to osjećaj, ali treba sad tako nastaviti. U kvalifikacijama drugog plova sam sad imao malu grešku i ušao sam drugi u cilj, loše sam startao, ali to mi se ne smije dogoditi u finalu. Nadam se ako sve dobro odradim trebalo bi to opet biti slično, bar u prva tri. Sad mi je cilj opet ući u finale, korak po korak. Zasad ide lijepo«, skroman je Marotti.


Na drugom i trećem mjestu su Talijani Andrea Ferin i Martini Bruno, od hrvatskih predstavnika izdvajamo još na 13. mjestu Gorana Skelina. U maloj ženskoj floti od šest natjecateljica nakon četiri plova na drugom mjestu je Vedrana Brnčić.»Napravila sam puno više nego što sam očekivala, tako da sam stvarno presretna. Vjetar je taman idealan, uvjeti u kojima se ja najbolje snalazim, to mi ide sigurno na ruku, ali cure su stvarno jake i baš grizu. Nije lako, sve su dobre, ja sam danas možda imala malo više sreće. To se sve može promijeniti, vidjet ćemo na kraju«, rekla je Brnčić.




Vodi Belgijanka Andrea Vonhoeerner.