Primorje EB večeras u Budvi: Uigravanje za Radnički

Igor Duvnjak

Riječani su uoči sezone procjenjivali da im je obrana forte, no u dva beogradska susreta su dali 25 golova, ali su uz to inkasirali 21 pogodak



RIJEKA » Vaterpolisti »Primorja Erste banke« nakon početnog niza pobjeda sezonu nastavljaju večerašnjim gostovanjem kod »Budve« u petome kolu Regionalne lige. Riječka momčad računa na pobjedu bez obzira što nema ozlijeđenog Anđela Šetke.


   – Na početku sezone imamo sve pobjede, ali se vidi da još nismo do kraja uigrani. Otišlo je dosta igrača, kao što je došlo i dosta novih. Stoga smo još u fazi uigravanja, no najvažnije je da je rezultat pozitivan. Imali smo dva teška gostovanja u Beogradu, pogotovo ono s »Partizanom« – kaže Petar Muslim, reprezentativni napadač »Primorja EB«.


   Riječani su uoči sezone procjenjivali da im je obrana forte, no u dva beogradska susreta su dali 25 golova, ali su uz to inkasirali 21 pogodak.




   – Primili smo malo previše golova u te dvije utakmice. Mislim da nam se to ne smije događati jer ćemo uvijek u napadu dati sedam-osam pogodaka – smatra Muslim. – Ali obrana ne smije prelaziti onu granicu. Na ta dva gostovanja smo primili malo previše golova. Moramo sve to analizirati, vidjeti gdje su greške.


   »Primorje EB« gostuje kod »Budve« a u subotu ugošćuje »Radnički«.


   – Idemo maksimalno odraditi utakmicu u Budvi, pokušati pobijediti sa što je više moguće golova razlike. Cilj je i uigrati se za »Radnički« – objašnjava Muslim. – Ta će utakmica sigurno biti teža no ona u Budvi. Stoga moramo maksimalno priči crnogorskom gostovanju zbog uigravanja za susret s Kragujevčanima, a pogotovo za utakmicu s »Crvenom zvezdom«.