Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 2° 1n
Sutra: 2° 2° 1n
24. veljače 2019.
Mladost, ludost...

Na Kantridi će se u skokovima u vodu natjecati i 84-godišnja Britanka!

Idućih pet dana Kantrida će biti poprište natjecanja veterana/ S. DRECHSLER
Idućih pet dana Kantrida će biti poprište natjecanja veterana/ S. DRECHSLER
Autor:
Objavljeno: 21. kolovoz 2018. u 7:50 2018-08-21T07:50:00+02:00

Otvaranje Mastera u skokovima u vodu zakazano je u 14 sati poslije kojeg će se veterani nadmetati na trometarskoj i jednometarskoj dasci.

RIJEKA Od ovoga utorka do subote u organizaciji Kluba skokova u vodu Primorje 2010 te Riječkog sportskog saveza održat će se prvo Master prvenstvo na Bazenima Kantrida. Premijerno izdanje međunarodnog prvenstva u skokovima u vodu na konferenciji za novinare u Ri infu najavili predsjednica Primorja 2010 Dorotea Pešić Bukovac, glavni tajnik RSS-a Slaviša Bradić, predsjednik Britanske skakačke federacije Jim McNally, predsjednik Hrvatskog saveza za skokove u vodu Arno Login, te trener Primorja 2010 Andrija Crnić.

– Bit Mastera je širenje ideje o zdravome životu te davanje prilike veteranima da se nastave baviti sportom jer je dokazana spona aktivnog i dugog života. Meni je stvarno drago što će se Master održati u Rijeci, a on bi prema zadnjim brojkama trebao biti najveći dosad – kazao je aktualni europski i svjetski Master prvak u kategoriji od 65-69 godina Jim McNally.

Na riječkom Masteru u skokovima u vodu trebalo bi nastupiti 120 natjecatelja iz 15 zemalja, a najveće ekspedicije šalju Rusija, Litva i Švedska. Skakači i skakačice su podijeljeni prema dobnim kategorijama. Najmlađi natjecatelji natjecat će se tako u kategoriji od 25-29 godina, dok će najstariji sudionici riječkoga natjecanja biti u kategoriji od 80-84 godine. Najstarija natjecateljica dolazi iz Velike Britanije, a ima 84 godine. Sveukupno ima 12 dobnih kategorija.

Otvaranje Mastera u skokovima u vodu zakazano je u 14 sati na Kantridi poslije kojeg će se veterani nadmetati na trometarskoj i jednometarskoj dasci.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
UKLJUČITE SE I VI ZA BOLJE OBRAZOVANJE!
Započela je modernizacija strukovnog obrazovanja na dobrobit učenika i gospodarstva Republike Hrvatske!

UKLJUČITE SE I VI ZA BOLJE OBRAZOVANJE!