Vaterpolo

Liga prvaka u vaterpolu: Josip Pavić odveo Olympiacos u polufinale gdje ga čeka Barceloneta

Hina

foto: total-vaterpolo

foto: total-vaterpolo

Olympiacos će u polufinalu igrati protiv Barcelonete, koja je pobijedila Eger sa 9-4 (2-1, 3-3, 2-0, 2-0). Kod Barcelonete briljirao je Alberto Munarriz sa četiri pogotka, a hrvatski vaterpolist Josip Vrlić jednom je zatresao mrežu.



GENOVA – Grčki Olympiacos, za koji igraju trojica hrvatskih vaterpolista, plasirao se u polufinale završnog turnira Lige prvaka u Genovi nakon što je u četvrtak u četvrtfinalu svladao njemački Spandau 04 sa 6-5 (2-0, 1-1, 2-3, 1-1).


Najzaslužniji za pobjedu Olympiacosa bio je hrvatski vratar Josip Pavić sa 13 obrana, dok je Konstantinos Genidounias sa tri gola bio je najefikasniji. Andro Bušlje i Paulo Obradović nisu se upisali u strijelce.Olympiacos će u polufinalu igrati protiv Barcelonete, koja je pobijedila Eger sa 9-4 (2-1, 3-3, 2-0, 2-0). Kod Barcelonete briljirao je Alberto Munarriz sa četiri pogotka, a hrvatski vaterpolist Josip Vrlić jednom je zatresao mrežu.U preostala dva četvrtfinalna dvoboja večeras se sastaju dubrovački Jug CO i mađarski Szolnoki, te Pro Recco i Brescia.