Vaterpolo

Buljubašić: Nemamo pravo na pogrešku

Igor Duvnjak

SEZONA USPONA I PADOVA – Vaterpolisti Primorja EB s trenerom Igorom Pezeljom / Snimio D. ŠKOMRLJ

SEZONA USPONA I PADOVA – Vaterpolisti Primorja EB s trenerom Igorom Pezeljom / Snimio D. ŠKOMRLJ

Mi smo favoriti u duelima s »Mornarom«. Mislimo da bi osvajanje trećeg mjesta bilo realnost za ovu našu momčad u sezoni uspona i padova – kaže Buljubašić



 Pred vaterpolistima »Primorja Erste banke« su posljednji zaveslaji u sezoni obilježenoj značajnim transformacijama u momčadi, koja nije uspjela dohvatiti niti jedno pd priželjkivanih finala, kako u domaćem Kupu, tako ni u državnom prvenstvu. Sada je pred Riječanima razigravanje za treće mjesto s »Mornar Brodospasom«, uspješnija će biti momčad koja ostvari dvije pobjede. Prvi susret je na Kantridi sutra od 20.30 sati.


– Došli smo do kraja, ove, za nas teške sezone. Zadovoljan sam onim što je bilo – ustvrdio je Igor Pezelj, kormilar riječke postave. – Bio je užitak raditi s ovim dečkima, a sada su pred nama posljednji susreti sa Splićanima. Realno gledajući, mi smo favoriti, nadamo se osvajanju trećeg mjesta i da ćemo do toga doći u dvije utakmice.


Riječke »kapice« su u polufinalu u oba navrata poražene od »Mladosti« i sada se nastoje utješiti trećim mjestom koje smatraju realnošću za ovu njihovu bitno podmlađenu momčad. Očekuju da će biti uspješniji od tradicionalnih splitskih rivala.




– Mi jesmo favoriti u duelima s »Mornarom«. Imamo bolji skor od njih u našim dosadašnjim utakmicama – poručio je Ivan Buljubašić, olimpijski zlatnik iz Londona 2012. godine. – U ovim duelima sada nemamo pravo na pogrešku. Mislimo da bi osvajanje trećeg mjesta bilo realnost za ovu našu momčad u sezoni naših uspona i padova. Zadovoljni smo s ovim što smo postigli, pobjedama bismo sve okončali na najbolji mogući način. Pritom očekujemo podršku navijača s dobro popunjenih tribina, našim simpatizerima želimo uzvratiti dobrom igrom i od njih se oprostiti pobjedom.


Subotnja utakmica na Kantridi počinje u 20.30 sati.