Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 6
Sutra: 13° 13° 6
23. travnja 2019.
S margina Olimpijskih igara

Vatrene ulice olimpijskog grada: "Pucali su na nas. Mogli smo čuti napinjanje oružja!"

foto: Reuters
foto: Reuters
Autor:
Objavljeno: 10. kolovoz 2016. u 9:27 2016-08-10T09:27:02+02:00

Službeni autobus koji prevozi novinare na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru propucan je mecima dok je prometovao između borilišta u utorak, ali u incidentu nitko nije teže ozlijeđen, kazali su svjedoci.

RIO DE JANEIRO – Službeni autobus koji prevozi novinare na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru propucan je mecima dok je prometovao između borilišta u utorak, ali u incidentu nitko nije teže ozlijeđen, kazali su svjedoci.

Autobus je vraćao novinare iz košarkaške dvorane u olimpijski park kada je pogođen s dva hica. Stakla na autobusu su popucala, te su krhotine lakše ozlijedile dvije osobe.

»Pucano je na nas. Mogli smo čuti napinjanje oružja«, izjavila je američka novinarka Sherryl »Lee« Michaelson koja je bila među putnicima.

Ovo je drugi incident s puščanim hicima ispaljenim na novinare u Riju, u subotu je jedan metak pogodio dvoranu na kompleksu konjičkog centra promašivši novinare za nekoliko metara. Taj je metak navodno ispalio član neke bande koji je želio oboriti policijsku bespilotnu letjelicu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Festival samoniklog bilja
KRŠAN, 27. i 28. travnja

Festival samoniklog bilja