Franko Škugor

U nekim trenucima sam želio uskočiti i uzeti nekome reket iz ruke

Zlatko Horvat

Borna Ćorić/Foto REUTERS

Borna Ćorić/Foto REUTERS



MADRID Konferencija za novinare bila je na kraju posljednjeg meča, odnosno susreta parova kojega je Hrvatska također izgubila od Rusije. U 23.15 sati.


– U nekim trenucima sam želio uskočiti, uzeti nekome reket iz ruke. Opet, stavio sam se u njihovu situaciju i pokušao im pomoći. Borna je bio najbliži pobjedi i malo je pao fizički – kaže izbornik Franko Škugor. – Više ne ovisimo o sebi, ovisimo o Rusiji i Španjolskoj. Bez obzira ishod, mi ćemo pokušati dati sve od sebe, pokušati izvući maksimum iz ove situacije.


– U prva dva seta igrao sam dobar tenis, za pobjedu je možda nedostajalo malo sreće. I snage. Nadao sam se da mogu završiti, imao sam osjećaj da ga imam. Jako je teško i frustrirajuće kada znaš da moraš dobiti, a nisi fit. Nije neki gušt. Dobro je što imam samo četiri reketa, inače ne bi dobro završilo… O trećem setu, nećemo, bio je bolji. Žao mi je što nisam ubacio koji retern više, stvorio pritisak na njegovu servisu. Atmosfera? Svidjelo mi se, na mojem je meču atmosfera bila dobra. Nije moglo doći pet tisuća Hrvata u Madrid…- rekao je Borna Ćorić, kojeg u srijedu čeka Nadal.




– Bit će isto teško, ako ne i teže…