ATP Monte Carlo

Marin Čilić doživio novi poraz od Pelle i ispao u 3. kolu Monte Carla

Hina

Marin Čilić/Foto REUTERS

Marin Čilić/Foto REUTERS



MONTE CARLO Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić nije se plasirao u treće kolo teniskog ATP turnira u Monte Carlu nakon što je u utorak sa 3-6, 6-3(4), 1-6 izgubio od Argentinca Guida Pellu poslije dva sata i 15 minuta igre.


Prvi set je Čilić dobro otvorio, odmah je uzeo servis suparniku i poveo sa 2-0. No nakon toga slijedi pad u igri hrvatskog tenisača, gubi svoja tri servisa i Pella slavi sa 6-3. U drugom setu, Čilić opet gubi svoj servis za vodstvo Argentinca od 2-0,ali onda odmah vraća servis i igraju izjednačeno do 3-3. Nakon toga hrvatski je tenisač još jednom suparniku uzeo servis za vodstvo od 4-3 pa za 6-5 i onda servirao za 7-5.


Marin je odlično započeo treći set osvojivši prvi gem na Pellin servis ali je onda za redom izgubio tri gema na svoj servis i Argentinac je u odlučujućem setu poveo sa 5-1 i na svoj servis lakše nego što je i sam očekivao dobio meč.




Ovo je bio treći međusobni ogled između Argentinca, 35. na ATP ljestvici, i Čilića, 11. tenisač svijeta i druga pobjeda Pelle