ATP Queen's Club

Ivo Karlović zapeo u kvalifikacijama

Hina

Reuters

Reuters

Hrvatski 40-godišnji tenisač Ivo Karlović nije uspio izboriti mjesto u glavnom ždrijebu ATP turnira u londonskom Queen's Clubu, gdje je ga je u posljednjem kolu kvalifikacija pobijedio Britanac James Ward sa 7-6 (4), 6-4



LONDON Hrvatski 40-godišnji tenisač Ivo Karlović nije uspio izboriti mjesto u glavnom ždrijebu ATP turnira u londonskom Queen’s Clubu, gdje je ga je u posljednjem kolu kvalifikacija pobijedio Britanac James Ward sa 7-6 (4), 6-4.


Karlović je u Queen’s Clubu prije 14 godina odigrao svoje prvo finale na ATP turnirima, kad ga je u meču za naslov nadigrao odavno umirovljeni Amerikanac Andy Roddick.


Karloviću ostaje mogućnost da u turnir uđe kao »sretni gubitnik«, ako netko od igrača iz glavnog turnira bude prisiljen odustati od nastupa.




Branitelj naslova Marin Čilić će u 1. kolu igrati protiv Čileanca Christiana Garina, kojeg je na ovotjednom turniru u ‘s-Hertogenboschu u četvrtfinalu pobijedio Borna Ćorić. Čilić je peti nositelj. Prva četiri nositelja su Grk Stefanos Tsitsipas, Južnoafrikanac Kevin Anderson, Argentinac Juan Martin del Potro i Rus Danil Medvjedev.