Suradnja velikana

Ivanišević u Đokovićevoj posadi za pohod na Wimbledon!

Zlatko Horvat

Novak Đoković i Goran Ivanišević

Novak Đoković i Goran Ivanišević



RIJEKA “Raditi s Novakom Đokovićem bilo bi ostvarenje snova. To je kao da ste trener Real Madrida”, svojedobno je rekao Goran Ivanišević, koji je očito – ostvario san. Barem za dva tjedna, iako postoji šansa da se suradnja nastavi i poslije Wimbledona. Jučer su procurile fotografije s Đokovićeva treninga, na kojima je i Goran… Pobjednik Wimbledona 2001. godine uključen je u Đokovićev stručni stožer, koji predvodi Marian Vajda.


Ivanišević nije prvi Splićanin u Novakovu stožeru za Wimbledon, prije dvije godine angažiran je Mario Ančić, koji je bio u društvu Andrea Agassija. Đoković uvijek traži najbolje, u njegovu stožeru od 2013. do 2016. bio je Boris Becker, trostruki pobjednik Wimbledona.


Marin Čilić, s kojim je osvojio US Open, Miloš Raonić i Tomaš Berdych tenisači su s kojima je do sada radio Ivanišević. Đoković je šlag na tortu, čast, ali i velika obaveza u potrazi rješenjima, baš kao što je to slučaj s Ivanom Ljubičićem i Rogerom Federerom.




Goran se oglasio nakon prvog treninga s Novakom…


“Oduševljen sam što me Novak odabrao što sam u istom timu s Marianom. Prvi trening je prošao vrlo dobro, vjerujem da će naša suradnja potrajati…”