Nogomet zamijenio PR-om

SJEĆATE LI SE ŠAMARA NA TRIBINAMA? Nekad je imao kultni status u HNL-u, a danas radi na Snježnoj kraljici

Ivana Vaupotić

Totalno sam promijenio životni fokus - Tomislav Bosec / NL arhiva

Totalno sam promijenio životni fokus - Tomislav Bosec / NL arhiva

Žao mi što više ne igram nogomet, ali sada stvarno uživam u svojoj novoj karijeri. Nakon prvih šest mjeseci studija znao sam da su odnosi s javnošću ono što želim raditi u životu – kaže Tomislav Bosec



Među ljudima zaduženim za odnose s javnošću na utrkama Snow Queen Trophy nalazi se i 28-godišnji Tomislav Bosec koji je pet sezona igrao za zaprešićki “Inter”, a kultni status je stekao u proljeće 2010. godine, kada ga je prilikom proslave gola na gostovanju kod “Zadra” ošamario jedan od domaćih navijača.


– Bio sam razočaran u neke stvari oko nogometa i nakon 24. rođendana rekao sam sam sebi da ću nastaviti igrati nogomet samo ako nađem inozemni angažman. To se nije dogodilo i odlučio sam objesiti kopačke o klin i upisati fakultet. Totalno sam promijenio životni fokus i u roku sam završio studij odnosa s javnošću, odradio sam studentsku razmjenu u Budimpešti i praksu u raznim agencijama. Žao mi što više ne igram nogomet, ali sada stvarno uživam u svojoj novoj karijeri. Nakon prvih šest mjeseci studija znao sam da su odnosi s javnošću ono što želim raditi u životu – kaže Bosec.