Premijer liga

Zamećani i u Varaždinu žele nastaviti pozitivan niz

Igor Duvnjak

Fran Lučin/Foto Arhiva NL

Fran Lučin/Foto Arhiva NL

Idemo na ovo gostovanje iznenaditi i uzeti dva boda. Taj željeni uspjeh bio bi nam priključak u utrci za Ligu za prvaka. Mislim da smo to u stanju ostvariti, možemo ostvariti naše želje. Idemo po pobjedu – poručio je Fran Lučin.



RIJEKA Mlada ekipa rukometaša »Zameta« u proteklim premijerligaškim kolima juri za bodovima kao čopor izgladnjelih vukova na čelu sa »starim vukom«, rukometnim znalcem, trenerom Nedeljkom Lalićem. U protekla četiri nastupa »Zamet« je obogatio zimnicu sa sedam bodova. Željni bodova i dokazivanja Riječani večeras nastavljaju »usiljen marš« u Varaždinu (20 sati). Jedan od njih je mladi vratar Fran Lučin, koji sazrijeva kao i niz njegovih kolega u momčadi, jedno je od lijepih obećanja riječkog i hrvatskog rukometa.


– Igramo odlično, pogotovo na Zametu – kratka je konstatacija Frana Lučina, za prijatelje »Mrvice«, čiji je brat Tin ideolog maštovite igre Zamećana, koja u proteklim utakmicama ostavlja suparničke obrane »bez teksta«. – Obrana je čvrsta, u napadu imamo ideju. Atmosfera u našoj svlačionici je vrhunska, smijem reći da idemo po dva boda u Varaždin.


Zamećani su na početku prvenstva kreditirali suparnike pretvarajući dobivene utakmice u poraze, sada su konačno to počeli naplaćivati.




– Okrenuli smo ploču na vrijeme. Uz to, došli su nam moj brat Tin, Filip Glavaš i Nikola Babić, ekipa je dobila nužnu dozu iskustva. Sada smo momčad koja se može boriti za Ligu za prvaka.


Zamećani su u Rijeci matirali »Varaždin«, koji na ljestvici zaostaje tri koraka za njima, ali riječki sastav ponizno prilazi ovom ispitu uz dužno štovanje domaćina.


– Svi su favoriti na domaćem parketu, tako je večeras i s »Varaždinom«. Što se nas tiče, idemo na ovo gostovanje iznenaditi i uzeti dva boda. Taj željeni uspjeh bio bi nam priključak u utrci za Ligu za prvaka. Mislim da smo to u stanju ostvariti, možemo ostvariti naše želje. Idemo po pobjedu – poručio je Fran Lučin.