PPD Zagreb svladao Vardar

Vujović: Sada se okrećemo Ligi prvaka i Barceloni

Hina

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Foto: Damir Krajac / CROPIX

»Čestitam ekipi Vardara koja je s velikim brojem ozlijeđenih igrača bila ravnopravna Zagrebu punih 50 minuta utakmice. SEHA ligu smo završili na trećem mjestu i sada se okrećemo Ligi prvaka i Barceloni«, izjavio je nakon utakmice trener Zagreba Veselin Vujović



VESZPREM – Rukometaši PPD Zagreba osvojili su treće mjesto na završnom turniru regionalne SEHA lige, koji se održava u mađarskom Veszpremu, nakon što su u nedjelju svladali makedonski Vardar sa 26-23 (11-10).


»Čestitam ekipi Vardara koja je s velikim brojem ozlijeđenih igrača bila ravnopravna Zagrebu punih 50 minuta utakmice. SEHA ligu smo završili na trećem mjestu i sada se okrećemo Ligi prvaka i Barceloni«, izjavio je nakon utakmice trener Zagreba Veselin Vujović.


Kod Zagreba Sandro Obranović i Ilija Brozović zabili su po 5 golova, Mario Vuglač dodao je 4, a vratar Filip Ivić skupio je 12 obrana.»Bila je to vrlo teška utakmica jer smo izgubili dosta snage u polufinalu sa Veszpremom. Drago nam je da smo osvojili treće mjesto, a sada kreću pripreme za Barcelonu«, dodao je igrač Zagreba Duško Čelica.




U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka Zagreb 9. travnja dočekuje favoriziranu Barcelonu, a uzvrat je devet dana kasnije.


»Čestitam Zagrebu na zasluženoj pobjedi. Igrali su vrlo dobro i želim im sve najbolje u Ligi prvaka protiv Barcelone. Smatram da imaju šanse, jer igraju odlično«, rekao je trener Vardara Raul Gonzales.