Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 31° 1
Sutra: 25° 28° 1
20. lipnja 2018.
Spajanje klubova

Valter Matošević novi je trener Mornar Crikvenice

Foto: Denis Lovrović
Foto: Denis Lovrović
Autor:
Objavljeno: 9. rujan 2017. u 11:20 2017-09-09T11:20:01+02:00

Naravno da želim pomoći, ovo će mi biti sportsko zadovoljstvo i jedan novi izazov – kaže Matošević

RIJEKA U crikveničkom rukometu jednim su potezom pronašli dva rješenja, spojili su »Mornar« i »Crikvenicu« u jedan klub, a onda su, prema najavama od prije nekoliko dana, za trenera doveli zvučno pojačanje u liku Valtera Matoševića. Predsjednik kluba, koji će iduće sezone igrati u Drugoj ligi, bit će dosadašnji čelnik »Crikvenice« Goran Božić, za dopredsjednika i sportskoga direktora kluba izabran je Dražen Manestar, dok predsjedništvo čine Robert Hrelja, Senko Smoljan i Dario Butković.

»Crikvenica« pamti dane igranja u elitnom razredu nakon čega se počela spuštati stepenicu po stepenicu, da bi prošle sezone ispala iz Prve lige.

– Prilikom dogovaranja oko spajanja »Crikvenice« i »Mornara« u razgovoru s Draženom Manestrom tamošnji vodeći ljudi zamolili su me za preuzimanje trenerske uloge – kaže Valter Matošević, najtrofejniji riječki sportaš, koji je prošle sezone u tandemu s Marinom Miškovićem uspješno vodio »Zamet« u kvalifikacijama Kupa EHF-a.
– Ostajem tako aktivan u svom voljenom sportu, a naravno da želim pomoći rukometu u crikveničkom kraju. Prihvatio sam poziv »Crikvenice« i »Mornara«, ovo će mi biti sportsko zadovoljstvo i jedan novi izazov. Osim toga, najvjerojatnije ću trenirati vratare »Zameta«, još se čeka dogovor.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka