Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 4
Sutra: 9° 9° 4
17. veljače 2020.
Novi trener Zameta

VALTER MATOŠEVIĆ: Neću izletati s prognozama, ali maksimalno ćemo gristi i dokazivati se

Vedran Babić, Valter Matošević i Vedran Devčić/R. BRMALJ
Vedran Babić, Valter Matošević i Vedran Devčić/R. BRMALJ
Autor:
Objavljeno: 12. srpanj 2019. u 14:00 2019-07-12T14:00:31+02:00

RIJEKA U Trofejnoj sali dvorane na Zametu vodstvo riječkog premijerligaša je izašlo pred novinare sa novim trenerom, slavnim rukometnim imenom Valterom Matoševićem, najtrofejnijim riječkim sportašem. Osim njega su govorili direktor kluba Vedran Babić, predsjednik Zamećana Vedran Devčić i team menager Boris Konjuh, svi zadovoljni što je klub još prije polivine srpnja našao odgovore na sva pitanja i u miru se okreće novoj sezoni.

- Izuzetno nam je drago što smo nakon nekoliko tjedana razgovora postigli dogovor sa Valterom Matoševićem - rekao je na početku Vedran Babić. - On u biti ni nije nikada otišao iz Zameta nakon što je prije dvije godine vodio našu prvu momčad u tandemu sa Marinom Miškovićem. Svo vrijeme bio je trener naših golmana i to toliko uspješno da su oni po učinku najbolji u Premijer ligi samo iza golmana prvaka PPD Zagreba.

Vedran Devčić, predsjednik Zameta, kao i njegovi prvi suradnici u Upravi puno očekuje od nove sezone.

- Zahvalio bih se mom bivšem klubu Mornaru Crikvenici, svim ljudima tamo, a posebno predsjedniku Gordanu Božiću. Tamo sam provgeo dvije lijepe godine, a da pritom iz Zameta nikada nisam ni odlazio - rekao je nekada najbolji golman svijeta, a sada trener Zameta. - Ovdje je klub posložen već u srpnju, riješena je križaljka igračkog kadra i stručnog stožera te ćemo imati uvijek dobrodošli mir za rad. Ne bih htio izletati sa prognozama, ali najavit ću da ćemo maksimalno gristi i dokazivati se. Moramo biti ponizni i željni dokazivanja, a onda možemo i ostvariti plasman u Ligu četiri. Moramo biti u maksimalnoj formi i nabrijani te željni dokazivanja već za prvu ligašku utakmicu sa Spačvom. 

Novi kondicijski trener je Sandro Gulja, nekada slavno boćarso ime koji se do sada itekako dokazao u novoj ulozi a uz to je vrlo kvalitetan čovjek. Novi fizioterapeut je  32-godišnji Denis Miškulin, koji je bio u HNK Rijeci.

Svi u klubu sada očekuju drugi tjedan kolovoza kada Zamet počinje pripreme za novu sezonu koja počinje 22. rujna.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.