Goluža objavio popis igrača za EP

Na pripreme bez Vukovića, Lackovića i Duvnjaka

Hina

Na popisu nema Drage Vukovića, Blaženka Lackovića i Domagoja Duvnjaka, koji će se reprezentaciji priključiti čim završe s obvezama u Bundesligi



ZAGREB Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža objavio je popis 19 igrača koje će voditi na prvi dio priprema za Europsko prvenstvo u Danskoj 2014. godine.


Na popisu nema Drage Vukovića, Blaženka Lackovića i Domagoja Duvnjaka, koji će se reprezentaciji priključiti čim završe s obvezama u Bundesligi.


Hrvatski rukometaši će pripreme odraditi u Umagu od 26. do 30. prosinca. Okupljanje reprezentacije je 26. prosinca u 8.30 sati ispred hotela Panorama u Zagrebu, a polazak za Umag je u 9 sati.




Hrvatska će na EP-u igrati u skupini D u Kopenhagenu protiv Bjelorusija (13. siječnja), dva dana kasnije protiv Crne Gore, te 17. siječnja protiv Švedske.


Popis igrača:Mirko Alilović (Veszprem), Venio Losert (Kielce), Filip Ivić (CO Zagreb), Ivan Ninčević (Dinamo Minsk), Lovro Šprem (CO Zagreb), Manuel Štrlek (Kielce), Zlatko Horvat (CO Zagreb), Ivan Čupić (Kielce), Igor Vori (PSG), Željko Musa (Kielce), Marko Kopljar (PSG), Denis Buntić (Kielce), Jakov Gojun (PSG), Damir Bičanić (Chambery), Luka Stepančić (CO Zagreb), Stipe Mandalinić (CO Zagreb), Ivan Slišković (Celje PL), Josip Valčić (CO Zagreb), Sandro Obranović (CO Zagreb)